МАШИНИ ЗА МЕСОПРЕРАБОТКА, ОБОРУДВАНЕ ЗА КЛАНИЦИ И ТРАНЖОРНИ

Юниарт е производител, специализиран в сектора на изработването на оборудване за месопреработвателната промишленост. Продуктовият ни асортимент включва пълен набор от машини за месопреработка, сред които: бокс палет, бокс за зашеметяване, работни маси, транжорни маси, маси за дефростация, роли, роли за транспортиране, роли за транспортиране на бастуни, подвижни и стационарни платформи, колички за термична обработка, колички за транспортиране на касетки, колички за транспортиране на глави, тръбен път, подови канали, подови сифони и пр.

Машини за месопреработка от Юниарт

Предлагаме машини за месопреработка, с които да осъществите ефективно целия производствен процес.
Бокс за зашеметяване – той е с укрепване с поцинковани профили. Разположените в пряк достъп с ЕРД повърхности са от неръждаема стомана.
Бокс палети – предназначението им е да съхраняват сланината в хладилни камери. Стабилната им конструкция е от неръждаема стомана.
Платформи – разполагаме с подвижни и неподвижни платформи. Материалът, от който е изработена стабилната конструкция, е неръждаема стомана, а плотът и стъпалата са от неръждаема рифелова ламарина. Размерите се уточняват допълнително с клиента.
Тръбен път – служи за транспортиране на трупните животни в кланици и преработвателни предприятия. Стабилната конструкция е от поцинкована стомана.
Полираща машина за свине – изработена е отново от неръждаема стомана. Полиращите валове могат да са 2,3,4 или 6 на брой.
Допълнително оборудване – мивки, стелажи, роли, рами и парапети, подови сифони и канали, колички и др.